ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хабарництво закарпатських "поліцейських" на посту ДАІ в селі Велика Копаня на Виноградівщині зафіксовано на камери (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    94 переглядів
    Момент отримання "ДАІшником" хабара

    Інспекторів поста ДАІ в селі Велика Копаня Виноградівського району Закарпатської області зафіксували на відео при отриманні хабарів.

    На відео, відзнятому анонімом, зафіксовано випадки, що мали місце в різний час. У деяких випадках кадри розмиті, оскільки фокус прихованої камери акцентувався на розтащованих ближче об'єктах - гілках дерев. стовпах тощо. В деяких ситуаціях, ймовірно, водії лише показували автоінспекторам документи, не бажаючи платити побори. Однак, в багатьох випадках чітко видно, як в руку того чи іншого "правоохоронця" вкладаються гроші.


    Слід так розуміти, що створенням патрульної поліції Ужгорода-Мукачева реформа правоохоронних органів на Закарпатті практично завершена - тепер наступає етап переатестації чинних міліціонерів, яких, відповідно до проведеного ребрендингу, тепер слід називати "поліцейськими". А наразі на корумпованих "правоохоронців" просто одягнуть нові жовті жилетки з надписом "Поліція" і вони знову вийдуть на дороги займатися звичною справою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости