ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні у Мукачеві розпочинається грандіозний фестиваль “Червене вино — 2016”

    28 березня 2024 четвер
    69 переглядів
    Свято триватиме з 13 по 17 січня

    13 січня, у Мукачевому розпочинається грандіозний фестиваль “Червене вино — 2016”. Свято триватиме з 13 по 17 січня і вперше пройде в оновленому парку Перемоги та у фестивальному містечку з дерев’яних будиночків.

    Цього року на фестивалі свій п’янкий продукт представлять близько 40 виноробів краю. Перелік виноробів, що отримали право продавати вино на фестивалі в Мукачево


    Завтра ж на гостей міста чекає театралізоване дійство біля головної міської ялинки, урочисте відкриття фестивалю “Червене вино”, урочисте відкриття Мукачівського міського фестивалю колядницьких колективів “Котилася торба”, виступи народних та самодіяльних колективів.
    Мукачівський фестиваль проводиться щорічно з 1996 року і збирає найкращих виноробів Закарпаття. Окрім того, це майданчик для майстрів народної творчості, колективів художньої самодіяльності та виробників сільськогосподарської продукції. Також оргкомітет фестивалю запросив до участі у фестивалі майстрів, які проведуть майстер-класи з народних ремесел — ткацтва, плетення, ковальства тощо.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору