ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Яценюк наказав "накрутити хвости комунальникам"

    18 квітня 2024 четвер
    65 переглядів
    Прем'єр отримав платіжку за газ, в якій облгаз завищив тариф

    Голова Кабінету міністрів України Арсеній Яценюк доручив Міністерству юстиції перевірити обгрунтованість рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), відносно завищених облгазами тарифів.
    Про це прем'єр заявив під час засідання Кабінету міністрів України.
    "Я отримав платіжку за газ, в якій облгаз завищив тариф. Прошу перевірити Міністерство юстиції законність рішення НКРЕКУ щодо формування тарифу", - наголосив Яценюк.


    Він також зазначив, що постанова Кабінету міністрів №630, яка прив'язує рахунки за тепло до температури на вулиці, також має виконуватися.
    "Газ потрібно економити, але рахунки треба виставляти тільки за те, що реально було подано споживачам. Прошу Геннадія Зубка (віце-прем'єр-міністр, який відповідає за ЖКГ. - Ред.) провести селекторні наради з керівниками всіх областей і накрутити хвости комунальникам. Підприємства теплокомуненерго повинні чітко розуміти: вони не зможуть перекидати свої витрати на споживачів. Для цього і приймалася постанова №630".
    Як раніше повідомляв "Обозреватель", говорячи про рішення Кабінету міністрів України дозволити громадянам менше платити за комунальні послуги у разі надання неякісного теплопостачання, Яценюк "забув", що за фактом воно було ухвалено ще кілька років тому.


    ukr.obozrevatel.com


    Українці платитимуть штрафи за невчасну сплату комунальних послуг

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору