ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жителям підтопленого Перечина відновили водопостачання

    20 квітня 2024 субота
    64 переглядів
    У Перечині слідкують за якістю питної води.

    Нагадаємо, 12 січня об 11:00 надійшла інформація про те, що внаслідок опадів та підняття рівня ґрунтових вод та води у р. Уж були підтоплені п’ять із наявних шести свердловин (6-та свердловина знаходиться у несправному стані з технічних причин), які забезпечують питною водою м. Перечин.

    Як повідомляють в У ДСНС у Закарпатській області, 12 січня об 11:00 надійшла інформація про те, що внаслідок опадів та підняття рівня ґрунтових вод та води у р. Уж були підтоплені п’ять із наявних шести свердловин (6-та свердловина знаходиться у несправному стані з технічних причин), які забезпечують питною водою м. Перечин.
    У результаті підтоплення від централізованого водопостачання було відключено 1117 абонентів в житловому секторі (3370 осіб): 33 багатоквартирні житлові будинки (двоповерхові-18, триповерхові-3, чотирьохповерхові-1, п’ятиповерхові-11) (1500 осіб) , 599 приватних будинків (1870 осіб), а також 14 об’єктів державної власності та місцевого самоврядування і 61 приватне підприємство в загальній кількості близько 5760 осіб.
    Станом на 20:00 13 січня роботи щодо ліквідації наслідків надзвичайної події на водозаборі Перечина завершені та забезпечено подачу централізованого водопостачання. Продовжується здійснюватися контроль за хіміко-бактеріологічними показниками якості води.
    13 січня для підвозу питної і технічної води та ліквідації наслідків події були задіяні 7 одиниць техніки та 22 чоловіка (в тому числі від Управління ДСНС України у Закарпатській області 3 од. техн. та 13 чол. о/с).
    13 січня на позаплановому засіданні комісії ТЕБ та НС Перечинської РДА(протокол № 3) дану подію класифіковано, як НС техногенного характеру, місцевого рівня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору