ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скандал в Ужгородській школі - директор відмовилася визвати швидку допомогу учениці, якій стало погано... відчуває свою вину!

    18 квітня 2024 четвер
    117 переглядів
    Директор школи довела ученицю до лікарні

    Учениця ужгородської ЗОШ № 11 опинилася в лікарні після розмови з директором школи, повідомив на своїй сторінці у Фейсбук активіст Мирослав Горват. Про випадок йому розповіла мати дівчини.



    Зараз школярка перебуває в Ужгородській міській дитячій поліклініці. Горвату вона розповіла: "Вчора я сиділа на уроці історії, коли мене викликала до себе директор школи і спитала мене чому мати не принесла на домовлений час довідку ЛКК на мою молодшу сестру Вікторію, яка навчається у п’ятому класі цієї школи. Я дзвонила мамі, але на той момент її телефон не відповідав. Директор школи почала мені докоряти, що у мене погана відвідуваність і була знервована".


    Як стверджує школярка,потім вона повернулася на урок історії, до них зайшла директор школи і сіла коло неї: "Вона знову почала зі мною розмовляти про те, чому моя мама не занесла ту довідку, взяла класний журнал і почала показувати скільки у мене багато «енок». Мені стало погано, мене стало нудити і паморочитися в голові. Я була дуже налякана і дуже переживала. Потім моя вчителька відвела мене до медичного пункту при школі, у мене був високий тиск, але як я здогадуюся, директор школи відмовилася викликати швидку допомогу мені, хоча вона сама бачила, що мені справді було дуже погано і мене всю трясло. Після уроків я сама викликала таксі і поїхала додому. Але мені і далі було дуже погано. Мама відвезла мене до лікаря і потім мене поклали у палату де я і зараз лежу. Цілу ніч я майже не спала. Я і зараз дуже за все переживаю".


    Мати Яни обурена цим випадком і хоче перевести обох своїх доньок до іншої школи. Вона ще не вирішила, чи буде звертатися із заявою до прокуратури. Про ситуацію Мирослав Горват і мати школярки говоритимуть з начальником Управління освіти Ужгородської міської ради Оксаною Бабунич.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Горвате, а іншу сторону цієї історії ви не мали бажання вислухати? До біса таких активістів розвелося, а толку? Доросла людина, пане Горвате, а в дитинство впали.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Куда смотрит прокуратура-цыгано-фашистов пора садить!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Задолбали эти чертовые цыгане уже ..., обнаглели ..., для них должна быть отдельная школа, нечего заражать наших детей, а учителя тоже должны быть цыганами, если такие есть ...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "Мати Яни обурена цим випадком" - а батьки других дітей не обурені, що циганота без прививок ходить в школу з їх дітьми? Хоча сам цей горват каже що Яна в школу ходить коли хоче

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ага, цього (відвідування школи) мама не бачить. Зате дзвонити Горвату знає.