ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Чеський квартал" є однією з визитівок закарпатського Хуста

    16 квітня 2024 вівторок
    58 переглядів
    Чеська Височіна долучиться до реконструкції «Масарикової колонії» в Хусті

    Днями відбулася робоча зустріч голови Закарпатської обласної ради Михайла Рівіса з головою крайового уряду Височіни, очільником благодійного фонду «Віза» Зденеком Кадлецом та членами благодійного фонду «Віза» Катериною Свободовою, Йозефом Недведем і Василем Самандрулою у Хусті.

    Під час робочої поїздки гості оглянули так зване «чеське містечко», яке наразі знаходиться у вкрай занедбаному стані. Слід зазначити, що один із будинків мікрорайону міська рада у цьому році планує реконструювати завдяки співпраці з ПРООН за рахунок створення ОСББ.
    -Ми готові долучитись до співпраці і внести власний вклад у відродження архітектурної пам’ятки, зведеної у 1924-1925роках за проектом нашого земляка Фрайвальда. Для нас є важливим результат, тому незабаром плануємо розпочати роботу над інвестиційним проектом,- підкреслив голова крайового уряду Височіна Зденек Кадлец.
    У свою чергу, секретар Хустської міської ради Володимир Ерфан також висловив зацікавленість у співпраці і наголосив, що квартал є однією з визитівок міста, тож його відродження може позитивно вплинути на імідж Хуста і привабити у наш край більше туристів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору