ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Наша влада діє в інтересах Росії, Європи, – всіх, окрім власного народу" - Правий сектор готовий перейти до “прямого народовладдя”

    29 березня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    ПС називає діючу владу “окупаційним режимом”

    Нагадаємо, у прес-службі СБУ повідомляють, що співробітники Служби безпеки України за дорученням Генеральної прокуратури затримали у Черкасах активіста, безпосередньо причетного до “мукачівських подій” 11 липня 2015 року. Голова обласного осередку “Правого Сектору” Андрій Гоца, коментуючи цю подію, заявляє, що спецслужби вчинили протиправні дії. – На виході з території варварськими методами було затримано двох наших бійців.

    Представники черкаського “Правого Сектору” звинуватили працівників Служби безпеки України в протиправних діях.


    Одного з часом випустили, іншого, як говорять, відвезли в Київ на якесь судилище, хоча він не мав зобов’язань перед законом заявлятися в суди. Він сам здався, – каже очільник черкаського ПС. Читайте також: У Черкасах “Правий сектор” назвав правоохоронців “паскудами” (відео) Не соромлячись слів, Гоца називає діючу владу “окупаційним режимом”. – Наша влада діє в інтересах Росії, Європи, – всіх окрім власного народу.


    Влада цікавиться всім, окрім життя свого народу, – уточнює Гоца, відповідаючи на питання журналіста “ІнфоМІСТ”. Далі розповідаючи про дії СБУшників, керівник ПС Черкащини уточнює, що із двох затриманих чоловіків, учасником інциденту на західній Україні, є лише один. Коментуючи його дії в Мукачевому, Гоца утримується від звинувачень. – Я не суддя, мене там не було (в Мукачево – ред.). Я брав участь із ним у боях, то можу сказати, що він відмінний воїн. Чи він винен, чи ні, – це повинен вирішити суд, якщо винен, то так і буде, – каже Андрій Гоца. Також активісти згадали і про обласну раду, яку в ПС називають нелегітимною. Гоца заявив, що в його розпоряджені нібито є документ, який засвідчує нелигітимність ради. У разі невиконання вимог у “Правому Секторі”обіцяють “перейти до народовладдя, в тому числі і керування силовими структурами області”. – Ми створимо громадські ради, але не такі, як зараз є. Ці ради будуть обрані народом!


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ "Правий сектор виходить з-під контролю держави і це потрібно припиняти!" - Генпрокуратура

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору