ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьома хвиля мобілізації таки відбудеться!

    18 квітня 2024 четвер
    78 переглядів
    Генштаб ЗСУ анонсував проведення сьомої хвилі мобілізації.

    Генеральний штаб Збройних сил України анонсував проведення сьомої хвилі мобілізації.

    Про це йдеться у повідомленні Генштабу у facebook.
    "Внаслідок демобілізації четвертої хвилі виникне потреба доукомплектувати ЗСУ. Комплектація буде проводитись як контрактниками, так і мобілізованими. Природно, чим більше буде залучено контрактників, тим меншою буде потреба в мобілізованих", - йдеться у повідомленні.
    "Збройні Сили зацікавлені в максимальному комплектуванні професійними та мотивованими кадрами - військовослужбовцями служби за контрактом. Зараз ведеться робота із мобілізованими четвертої хвилі, а також демобілізованими попередніх хвиль, для залучення їх до служби за контрактом. Після того, як стане зрозумілою кількість контрактників, зможемо назвати потребу в мобілізованих", - додали в прес-службі.
    У Генштабі також нагадали, що в ЗСУ проведено оптимізацію військових частин та бойової підготовки, армія отримала нову техніку та озброєння, зарплата рядового військовослужбовця-контрактника становитиме близько 7000 грн., а взоні АТО будуть відповідні надбавки.
    "Ми робимо ставку на посилення бойових спроможностей за рахунок навченості та забезпеченості, а не кількості особового складу. Таким чином, уже зараз можна сказати, що сьома хвиля буде меншою за попередні", - підсумували в Генштабі.
    Водночас, як повідомлялося, начальник прес-служби Генштабу Владислав Селезньов в інтерв’ю DW повідомив, що Генштаб Збройних сил найближчим часом не збирається просити президента про мобілізацію і розраховує укомплектувати ЗСУ контрактниками на 70% всього особового складу.
    "Я не можу сказати, що сьомої хвилі мобілізації не буде. Це залежатиме від військово-політичної ситуації на Сході країни та від того, скільки нинішніх військових підпишуть контракт на продовження служби", - уточнив Селезньов і додав, що у Генштабі ще визначаються з тим, скільки потрібно мобілізувати особового складу, в які терміни та якій послідовності.
    Раніше голова Генштабу ЗСУ Віктор Муженко заявив, що демобілізація четвертої хвилі призваних на службу в антитерористичній операції українських військовослужбовців може бути оголошена навесні 2016 року.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    курвота кончена кийивська украйинско кацапська