ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський суд завтра розгляне справу про напад на журналістів

    25 квітня 2024 четвер
    24 переглядів
    Ужгород. Суд над обвинуваченим підприємцем відбудеться 19 січня.

    Вересневу справу про напад на журналістів одного з місцевих телеканалів під час зйомки репортажу про право власності над магазином «Корзо» скеровано до суду.

    7 вересня 2015 року близько 22:00 біля ужгородського магазину «Корзо», під час зйомки репортажу про право власності над приміщенням, на журналістів одного з місцевих телеканалів напав один із ужгородських підприємців.
    Не гаючи часу, 24-річна журналістка Тетяна Легеза та 30-річний Юрій Ярохович, оператор телеканалу, написали заяву до поліції та дали всі необхідні свідчення разом із журналісткою-свідком Ларисою Романюк. У результаті, проти порушника розпочалося кримінальне провадження.
    У ході справи над підозрюваним у нападі, Павлом М., уже відбувся суд задля визначення запобіжного заходу. Після цього підприємець сплатив 24 тис. грн. застави. Наразі всі слідчі дії завершилися, а сам слідчий вже зустрівся з кореспондентами телеканалу та ознайомив потерпілих з усіма подробицями справи.
    Додамо, що впізнаний потерпілими нападник фігурує вже у статусі обвинуваченого, а не підозрюваного. Матеріали справи вже передані до суду.
    Підприємець обвинувачується у трьох справах, зокрема, ст. 171 КК України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), передбачає штраф до 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6-ти місяців, або обмеження волі на строк до 3-ох років. А також за пошкоджене майно журналістів, накамерне світло, а також напад на громадянку.
    Суд над обвинуваченим підприємцем відбудеться 19 січня у залі Ужгородського міськрайонного суду об 11:30, повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору