ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За "мажора" наркомана, який на Джипі насмерть задавив жінку, яка торгувала сигаретами, внесли заставу... Він виходить із СІЗО (ВІДЕО, ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    Джип вилетів на тротуар і задавив продавчиню стихійного ринку

    За 22-річного Станіслава Толстошеєва, сина бізнесмена, який влаштував смертельну вже внесли заставу.

    Про це повідомила керівник Апарату Шевченківського районного суду міста Києва Марина Марчук.


    "Так, заставу за нього внесено або в п'ятницю, або в суботу. Гроші надійшли на депозитний рахунок суду в тій сумі, яку було встановлено судом раніше, близько 137 тисяч гривень", - заявила Марчук.


    Вона пояснила, що адвокати Толстошеєва, маючи на руках виписку з суду про надходження коштів на рахунок, можуть звернутися у СІЗО і забрати його.


    15 січня суд обрав запобіжний захід "мажору" Станіславу Толстошеєву – тримання під вартою строком на два місяці з можливістю внести заставу у розмірі 137,8 тис. грн.


    Нагадаємо, що 15 січня спеціальна медична комісія мала надати висновок щодо можливості транспортування до суду з метою обрання запобіжного заходу 22-річному жителю Донецької області Станіславу Толстошеєву.
    Згодом, його таки привезли до Шевченківського суду.


    9 січня, у столиці на станції метро "Лівобережна" джип із донецькими номерами на великій швидкості вилетів на тротуар та наїхав на продавчиню стихійного ринку, яка загинула. Згодом стало відомо, що винуватець ДТП - Станіслав Андрійович Толстошеєв - син бізнесмена Андрія Толстошеєва з Дружківки Донецької області. Батьки Толстошеєва стверджували, що в нього вроджений порок серця.


    Потім "мажору" Толстошеєву було висунуто підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286, що виразилося у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.
    До цього сина донецького бізнесмена Андрія Толстошеєва, який на смерть задавив жінку в Києві, відправляли на лікування на невизначений термін.


    Відео моменту ДТП




    tolstiy.jpg


    tolstosh_1.jpg


    Ми вже повідомляли про дану трагедію у матеріалі ЖАХ!!! Неадекватний мажор на Мерседесі виїхав на тротуар і насмерть збив жінку, яка торгувала сигаретами (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору