ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скандальний суд над бійцями Правого сектору... Вартовий штовхнув вагітну дружину Бєса... ПОДРОБИЦІ (ВІДЕО, ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    108 переглядів
    Штовханина перед Ужгородським СІЗО

    Як інформуєджерело з місця подій, деякі очевидці наполягають, що працівник СІЗО штовхнув вагітну жінку, і через це виникла штовханина під входом до СІЗО.

    Так, відчинивши на стук двері, охоронець СІЗО у тисняві штовхнув вагітну дружину Антона Окорокова "Бєса".


    Як зауважують очевидці з місця події, штовхнув жінку працівник установи достатньо сильно задля того, щоб вона ледве не впала.


    Утриматися на ногах дружина "правосекторівця" змогла завдяки натовпу, що стояв позад неї і встиг підхопити.


    Такі дії охоронця по відношенню до вагітної жінки заледве не стали поштовхом для самосуду, що вже був готовий здійснити присутні.


    Зрештою, кілька народних депутатів прийшли до СІЗО і вимагають зустрічі з затриманими бійцями "Правого сектору"


    Активісти заблокували Апеляційний суд Закарпатської області, який розглядає скаргу на арешт трьох членів "Правого сектора", які брали участь в конфлікті на Драгобраті. Про це повідомляє прес-служба "Правого сектора".
    Повідомляється, що суд заблокували після того, як стало відомо про перенесення розгляду справи.


    "Вони заблокували приміщення суду і вимагають негайного розгляду справи", - йдеться в повідомленні.


    Кореспондент телеканалу "112 Україна" повідомляє, що засідання суду триває, проте оголошено на кілька хвилин перерва.


    "Жоден з 5 затриманих на засіданні не були присутні. Присутні ряд народних депутатів, зокрема Володимир Парасюк, Сергій Мельничук і Ігор Луценко", - повідомила кореспондент.


    "Зараз ми біля Ужгородського слідчого ізолятора, що там знаходяться, за попередньою інформацією, 4 з 5 затриманих, один з них зараз в Ужгородській міській лікарні, зараз депутати намагаються потрапити в слідчий ізолятор і переконатися, чи дійсно хлопці зараз там, і в якому вони стані. По самому справі рішення поки немає", - додала вона.


    Народний депутат України Ігор Луценко на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що перебуває зараз під стінами Ужгородського СІЗО.


    "Стоїмо під СІЗО. Там закрилися і не пускають нардепів. Чекаємо на поліцію, щоб забезпечили нам можливість поспілкуватися з адміністрацією ізолятору", – йдеться у дописі обранця.

    Керівник одеського "Правого Сектора" Сергій Стерненко в Facebook повідомляє, що нардепів вже пустили до затриманих. Він також заявив, що співробітник СІЗО нібито вдарив вагітну дружину затриманого бійця "ПС" на прізвисько "Бєс".


    До ув'язнених в Ужгородське СІЗО членів "Правого Сектору" пустили тільки 3-х народних депутатів України.

    Ні вагітній дружині Антона Окорокова "Біса", ні матерям двох ув'язнених "правосекторівців" дозволу побачитися не дали, іформує Закарпаття онлайн.


    Дружину Бєса, яка, до слова, перебуває на останньому місяці вагітності зіштовхнули зі сходів. зробив це нібито охоронець структури, а втримав жінку натовп. такий вчинок озоронця замало не призвів до сутички.


    Одразу ж у слідчому ізоляторі матері взятих під варту бійців ПС пишуть заяви із проханнями про побачення.



    Нагадаємо, 10 січня на гірськолижному курорті Драгобрат у Закарпатській області сталася бійка, були поранені два співробітники турбази, затримано п'ять осіб. У "Правому секторі" повідомили, що затримані їх бійці. У поліції розповіли, що вони прийшли в ресторан і вимагали приготувати їм їжу вже після закриття закладу. У відповідь на відмову з боку адміністрації вони поранили кухаря і охоронця.


    В ПС повідомляють про поранення двох затриманих бійців і стверджують, що стрілянину почали саме опоненти. Також вони заявляють, що власники турбази, де стався конфлікт, з Донецької області.




    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Питання без відповідей - про що, ми ніколи не дізнаймося, що ж сталося, у кривавій бійці на Драгобраті (ФОТО)



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Адвокати "бійців Драгобрату" викликали поліцію, через те, що конвой перешкоджає зустрітися з підзахисними (ДОКУМЕНТ) (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору