ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Не чхайте на колег! (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    65 переглядів
    Для успішного одужання слід дотримуватися простих правил

    Якщо у людини є звичайні симптоми грипоподібного захворювання, немає симптомів із групи небезпечних і вона не належить до групи ризику, для успішного одужання слід дотримуватися простих правил.

    Про них розповіла медичний експерт ЮНІСЕФ Катерина Булавінова.


    "Якщо ми говоримо про людей, які не належать до медичної групи ризику, у яких немає небезпечних симптомів, а є звичайні симптоми грипоподібного захворювання, то така людина, по-перше, не повинна заражати інших", - наголосила лікар. "Якщо вона чхає і кашляє, вона не повинна виходити на роботу. Є чудовий плакат, який створив ЮНІСЕФ, і звучить: "Захворів - сиди вдома", - нагадала вона.


    За її словами, в такому стані "людина повинна обов'язково відпочивати, пити багато рідини, збивати температуру препаратами, що містять парацетамол, і боротися із симптомами, які їй заважають. Наприклад, закапувати судинозвужувальні краплі в ніс, якщо нежить заважає заснути, або полоскати горло, або розсмоктувати таблетки для горла".


    Разом із тим, Булавінова наголосила: не варто користуватися аспірином. "Він практично заборонений для використання при грипі у багатьох країнах. Усе чудово з ним, але тільки не в грипозний сезон".



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Грип атакує закарпатців! (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору