ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві народ так зубожів, що вже краде з магазину взуття!

    28 березня 2024 четвер
    72 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    41-річний мукачівець зайшов до взуттєвого магазину вибрав собі взуття, яке йому було до вподоби, заховав його під куртку й попрямував до виходу.

    Але не врахував єдиного, що його помітили продавці закладу, які викликали поліцейських. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.
    До Мукачівського відділу поліції поступила заява від адміністратора магазину. Чоловік повідомив про те, що з торгового закладу невідомий викрав пару чоловічого взуття. Сума завданих збитків становить понад 800 гривень.
    Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 41-річний безробітний мешканець міста Мукачева. Чоловік пояснив, що йому дуже сподобалося взуття, а грошей в нього нема, тому й наважився на такий крок. Викрадене взуття поліцейські вилучили.
    «Це вже третій випадок у Мукачеві, коли люди, спокусившись на взуття, ховають його під куртку й намагаються пройти повз каси, - розповідає капітан поліції Ярослав Мартин. - Крадії всі як один пояснюють одне: нема грошей, а взути нема що. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження.
    Осіб, які скоїли крадіжку, встановлено. А крадене взуття повернуте власникам.
    За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору