ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський УКРОП закликає обласного прокурора взяти під особистий контроль розслідування нападу на бійців АТО

    20 квітня 2024 субота
    72 переглядів
    Прес-служба Закарпатської партії УКРОП повідомляє...

    Черговий напад на бійців АТО днями стався у невеликому селі Керецьки Свалявського району на Закарпатті. Там невідомі зловмисники вночі накинулися на військових добровольців, котрі брали участь у проведенні антитерористичної операції.

    «Хлопці свій героїчний шлях почали ще на Майдані, а згодом добровольцями відправились на війну і після іловайського пекла навіть провели чотири місяці у полоні бойовиків. Зараз же їм доводиться захищатися навіть у себе вдома, тому що незрозумілі кримінальщики кидаються на них просто посеред вулиці», - розповідає керівник Закарпатського обласного осередку партії УКРОП Власта Негря.
    Повідомляється, що Руслан Тинкалюк («Тин»), Валерій Маринець («Хромий») та його племінник Євген Кікало стали жертвами нападу групи невідомих чоловік, котрі ввечері 16 січня накинулися на чоловіків біля приміщення одного з місцевих кафе. Через нерівні сили (нападників було значно більше) хлопці отримали серйозні травми (забої по всьому тілу, струс мозку, вибиті зуби та ін.). Характер отриманих травм свідчить про те, що нападники користувалися сторонніми предметами типу бит, пляшок тощо. Зараз правоохоронці займаються розслідуванням справи, однак конкретних заяв досі так і не озвучували. Хоча, здавалося б, знайти нападників у малесенькому гірському селі не так вже й важко.
    «Це вже не перший випадок нападу на герої АТО у Закарпатті. Ми закликаємо наших правоохоронців активніше займатися розслідуванням цієї справи, а керівника закарпатської прокуратури Володимира Янка взяти це розслідування під особистий контроль. Злочинці, котрі вчинили цей злочин, повинні бути піймані та покарані у найкоротші терміни. Закарпаття не може перетворитися на криміногенний регіон, в якому наші герої змушені захищатися від нападників просто посеред вулиці. Сподіваємось на найшвидше розслідування цієї обурливої справи», - заявила Власта Негря.
    Прес-служба Закарпатської обласної парторганізації політичної партії
    «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Как же задолбали эти отморозки-дебилы !!! Вон всех из Закарпатья !