ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Де на Хустщині можна на лижах покататись?

    28 березня 2024 четвер
    42 переглядів
    Зима – пора активного відпочинку в горах Карпатах.

    Головне – аби сніг був і погода сприяла.

    Зима – пора активного відпочинку в горах. Головне – аби сніг був і погода сприяла. Тож якщо немає можливості поїхати в Буковель чи на Драгобрат, можна непогано провести час і недалеко від рідної домівки, головне – знайти хороший спуск.
    -Наразі у межах міста любителі «дикого відпочинку» спускаються із Замкової гори. На жаль, біля турбази «Нарцис» витяг демонтували. Однак на теренах Хустщини є два місця, де розвивається гірськолижний спорт і де можна цікаво, весело і з користю для здоров’я провести час – це у селищі Вишково та в Шаяні на території комплексу «Ерней лаз», – каже завідувач сектором туризму Хустської РДА Валерій Янюк.
    Слід зазначити, що протягом останнього часу катання на лижах набуло великої популярності і в наш край взимку приїжджає багато туристів. Тому шкода, що маючи хорошу, придатну для відпочинку місцевість, безцінний природній потенціал не використовується на повну потужність, адже у багатьох гірських селах Хустщини досі немає витягів. У той же час популяризація зимових розваг привернула б до нашого краю гостей із інших куточків держави і залучила б додаткові кошти до місцевого бюджету.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору