ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті пройшов обласний етап X Всеукраїнського фестивалю "Червона рута"

    18 апреля 2024 четверг
    16 переглядів

    В Ужгородському Палаці дітей та юнацтва (ПаДіЮн) відбувся відбірковий конкурс закарпатських виконавців популярної музики на X Всеукраїнський фестиваль “Червона рута”. Загалом у конкурсі взяли участь близько 50 виконавців із різних районів області.— Фестиваль "Червона рута" завжди вирізнявся з-поміж інших тим, що шукав у сучасній музиці національний колорит. Ми намагаємося знайти оригінальних виконавців, які здатні творити сучасну музику на українській основі, — повідомив представник оргкомітету та голова журі Віктор Бернадський.

    Всі виконавці популярної музики мали виконати три пісні українською мовою, одну з яких а-капела, повідомляє "Закарпаття online". Рокери мали виконати по дві композиції.

    Прослуховування тривали понад сім годин, після чого журі порадилося й оголосило переможців. Отже, Закарпаття на “Червоній руті-2007” представлятимуть: у жанрі “популярна музика” молодшої вікової категорії — Богдана Ляшко (Іршава), резервний виконавець — Василина Голянич (с. Верб’яж Воловецького району), старша вікова категорія — В’ячеслав Корсак (Ужгород), резерв — Мирослава Пекар (Перечин). У жанрі “рок-музика” переміг гурт з Мукачева “Без обмежень”, а до резерву обрали гурти “9-й калібр” (Ужгород) та “Гранула” (Чоп). У жанрі “акустична музика” переміг дует “Киніви” з Ужгорода, у жанрі “танцювальна музика” переможців не визначали.

    Ювілейний десятий фестиваль “Червона рута-2007” планують провести у квітні наступного року в Луганську.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    коли фестиваль пройде в Ужгороді??? 2008 рік. Дякую.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    коли фестиваль пройде в Ужгороді??? 2008 рік. Дякую.