ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У львівського перевізника з карти України на його автобусі зник Крим

    20 квітня 2024 субота
    68 переглядів
    Обіцяє «повернути» Крим на карту

    Перевізник запевняє, що це сталося не з його вини, і обіцяє «повернути» Крим на карту.

    На автобусі львівського перевізника АТП-14631, який здійснює рейси до Польщі, з мапи України зник Крим. Перевізник запевняє, що це сталося не з його вини, і обіцяє «повернути» Крим на карту.
    Фото карти України без Криму, розміщеної на задньому склі автобуса львівського перевізника, оприлюднив користувач Facebook Андрій Лесів. «Це автобус львівського АТП, яке здійснює регулярні рейси до Польщі, з обрубаною мапою України. Сподіваюся, що це випадковість і Крим відклеївся не назавжди», – обурився він. Крім Криму, на карті відсутня і частина Польщі.
    Директор АТП-14631 Андрій Дума у коментарі заявив, що аналогічні наліпки із картою України та Польщі підприємство розмістило на усіх п'ятьох автобусах, які виконують рейси до Варшави. Він також повідомив, що Крим відсутній лише на одному з автобусів, на решті ж транспортних засобів півострів є.
    Чому на іншому автобусі півострів зник з карти України, у АТП точно не знають. Перевізник припускає, що частина карти могла відклеїтися під час миття скла або через морози. Також не виключають і того, що Крим міг навмисне відірвати невідомий хуліган.
    Дума запевнив, що АТП-14631 вважає Крим українським. Він наголосив, що 22 січня зранку автобус з пошкодженою картою повернеться до Львова і АТП замінить мапу на задньому склі.

    Читайте: Автсралійські тур-оператори продають путівки в Крим без попередження клієнтів про анексію

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору