ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгородcькому суді, після розгляду справи "Цвіха", судді взялися розглядати апеляцію "Бєса"

    29 березня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Розглядають апеляцію "Бєса"

    До зали засідань апеляційного суду області для розгляду апеляційної скарги доставили ще одного учасника подій на Драгобраті Антона Окорокова, відомого під псевдо "Бєс".

    Як ми раніше повідомляли, підозрюваного у справі по збройній сутичці на Дргобраті - Василя Василинюка "Цвіка" - апеляційний суд Закарпатської області випустив з-під варти під заставу у 55 тис грн.


    Відтак, узявся за розгляд апеляційної скарги Антона Окорокова. Йому сторона захисту так само просить змінити міру запобіжного захисту на більш м'яку.


    Підсудний у справі про конфлікт на Драгобраті боєць «Правого сектору» Антон Окороков з позивним «Бєс» під час виступу в Апеляційному суді Закарпатської області сказав, що «не вчиняв протиправних дій».

    «Я вже достатньо для своєї країни зробив. Кожен націоналіст має бути на волі. Ніяких протиправних дій я не робив. Мої руки чисті і народ мені довіряє. Якщо буде така шана суду – відпустити мене на поруки, я буду приходити до суду. Я маю 5 контузій і мене воно болить. Більше всього – за Україну», – сказав Окороков.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ "Бєс" участі у бійці на Драгобраті не брав! - стверджує вагітна дружина бійця ПС (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору