ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокуратура порушила кримінальне провадження через скандальні події в Ужгородському суді (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    101 переглядів
    Правопорушники грубо висловлювались нецензурною лайкою та спровокували бійку

    Ужгородською місцевою прокуратурою внесено в ЄРДР відомості та розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства (ч.3 ст.296 КК України) в адміністративній будівлі Апеляційного суду в Закарпатській області під час розгляду апеляційних скарг щодо зміни запобіжного заходу п`ятьом затриманим через бійку на Драгобраті.

    Йдеться про ситуацію, коли в період з 23 год. 30 хв. 22 січня по 7 год. 23 січня 2016 року, народним депутатом Парасюком В.З., разом з групою невстановлених осіб близько 50-80 чоловік одягнутих в камуфляжну форму з нашивками ДУК «Правий сектор», які прибули до залу суду для підтримки підозрюваних, було спровоковано штовханину з правоохоронцями в ході якої правопорушники грубо висловлювались нецензурною лайкою, спровокували бійку та почали блокувати можливість конвоювання із зали суду підозрюваного, при цьому пошкодили майно, яке перебувало в приміщенні Апеляційного суду Закарпатської області.

    Наразі розслідуванням вказаного кримінального правопорушення займається слідче управління ГУНП в Закарпатській області, повідомляють у прес-службі прокуратури Закарпатської області.



    Довідка

    ч.3 ст.296 КК України - хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені групою осіб, пов'язане з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії, -карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.


    Про всі подробиці нічного суду над "бійцями Драгобрату" ДИВІТЬСЯ І ЧИТАЙТЕ у розгорнутому матеріалі Скандальна ніч в Ужгородському суді - погрози, штовханина, блокування суду... Хорвата і Педро залишили під вартою, Нацика випустили на поруки нардепів (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору