ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

15-річний син голови Верховинської райради скоїв ДТП. Справу намагаються зам'яти

    28 березня 2024 четвер
    76 переглядів
    УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

    Про це йдеться у повідомленні відділу управління превентивної діяльності ГУ Нацоінальної поліції в Івано-Франківській області

    22 січня, приблизно о 17:00, в селі Красноїлля Верховинського району сталось ДТП за участю автомобіля SsangYong Rexton, що належить голові Верховинської районної ради Шкіндюку Івану Юрійовичу. 15-річний син голови не впорався з керуванням, через що машина з’їхала з дороги та перекинулася в придорожній обрив.
    “Як повідомили очевидці, за кермом перебував його неповнолітній син Святослав, також в автомобілі знаходилися дві дівчини на ім’я Уляна та Марія, які згодом були доправлені до лікарні. З власних джерел мені стало відомо, що “заминанням” даного прикрого інциденту, для голови райради, займається безпосередньо начальник слідчого відділу, майор Поліції Шекеряк Ярослав Дмитрович. Дорожній Контроль бере дану інформацію на контроль, та звертає увагу керівництва Івано-Франківської Полції на дане ДТП”, – йдеться в дописі на своїй сторінці у Facebook журналіста “Дорожнього контролю” Віталія Мацьоцького.
    За інформацією громадського активіста Віталія Мацьоцького, його батько теперішній очільник Верховинської райради і колишній активний член «партії регіонів» Іван Шкіндюк, намагається «зам'яти» дану неприємну ситуацію, залучаючи місцевих правоохоронців. Про те йому не вдалося, і прикарпатська поліція все ж внесла це правопорушення до реєстру злочинів.

    Читайте також: ЖАХ! Зала Закарпатського апеляційного суду розтрощена прихильниками «Правого сектора»... а відповідати за це, ніхто не буде (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору