ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Не перший випадок!!! У Москві українця жорстоко побили та пограбували

    19 квітня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Автомобіль зловмисників незабаром був виявлений

    Про це повідомляє агентство "Москва".

    Четверо невідомих в Москві побили і пограбували громадянина України.

    "Співробітники поліції встановили, що за вказаною адресою четверо невідомих на автомобілі ВАЗ-21099 спровокували ДТП з автомобілем Ford Transit під керуванням 31-річного жителя Смоленської області. Після цього зловмисники, погрожуючи водієві, металевою трубою побили пасажира іномарки, 29-річного громадянина України, відкрито викрали у нього барсетку, в якій було 200 тис. руб., і зникли на автомобілі ВАЗ-21099", - йдеться в повідомленні.
    Громадянин України із закритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток носа і відкритим переломом великогомілкової кістки був доставлений в лікарню.

    Обидва потерпілих працювали у компанії, що спеціалізується на торгівлі плодоовочевою продукцією. У викраденій барсетці також була службова документація.
    Для розшуку і затримання автомобіля з невідомими вводився план "Перехоплення", в результаті якого на 47 км МКАД було виявлено залишену зловмисниками машину. Розшук злочинців триває.




    Раніше, у столиці Росії, на станції "Силікатна", камери відеоспостереження зафіксували останні хвилини життя 37-річного громадянина України Романа Музиченко, який піддався жорстокому побиттю місцевими націоналістами.
    У кадрі видно як натовп людей підбіг до чоловіка, який стояв на краю залізничної платформи, і почали його бити. Через тиждень після нападу чоловік помер у реанімації, не приходячи до тями.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости