ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Таємниці Чорнобильського лісу... дивні події в зоні відчуження

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    Справжні хазяї Чорнобильського лісу

    Через майже 30 років після найгучнішої на території СРСР аварії на атомній електростанції, Чорнобильський ліс набуває зовсім інший вигляд, ніж до аварії.



    В рамках одного з проектів, вчені досліджують екосистему Чорнобильського лісу і результати цих даних більш, ніж дивують.

    Вчені задалися метою докладно вивчити, які тварини населили уражені після аварії на ЧАЕС території і яка їхня чисельність.


    Результат досліджень викликав величезний резонанс серед біологів. Як виявилося, через майже 3 десятка років, тваринний світ лісу не тільки не зменшився, а ще й значно розрісся.

    Зараз у зоні відчуження пасуться стада оленів, лосів і інших великих тварин. Значно збільшилася популяція вовків, чого раніше в цій місцевості не спостерігалося.


    На думку вчених, справжня причина такого зростання популяції всіх видів великих тварин не в дії радіації – а у відсутності людського втручання в “справи природи”.


    Зараз у Чорнобильському лісі встановлені 40 з гаком камер спостереження, за допомогою яких вчені уточнюють раніше отримані дані про чисельність популяції різних видів.


    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ відео спустошених будівель, зруйнованих реакторів та вражаючої величини саркофагу у Чорнобилі (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору