ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська прокуратура відкрила справу проти чиновників Хустської РДА

    24 квітня 2024 середа
    58 переглядів
    Прокуратура Закарпатської області повідомляє...

    Хустська міжрайонна прокуратура розпочала кримінальне провадження щодо працівників комітету з конкурсних торгів відділу освіти Хустської РДА. Службовим особам інкримінується зловживання владою та підроблення документів (ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України).

    Протягом минулого року комітетом з конкурсних торгів двічі проводилася закупівля вугілля бурого (лігніту), масою 1360 тон та масою 200 тон, однак щоразу торги вигравало одне й те ж саме підприємство, яке подало для участі сертифікати якості, які не відповідають вимогам конкурсної документації. ТзОВ, всупереч вимогам допустили до конкурсу, який підприємство і виграло і в подальшому уклало з відділом освіти угоду на постачання вугілля бурого на загальну суму 300 тис. грн., повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.
    Таким чином, прокуратура відкрила провадження за ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а також за ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення), за що передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору