ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Аби юним школярам затишно навчалось!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    94 переглядів
    Два шкільні запити обласного депутата Дениса Мана

    Народні обранці краю підтримали депутатські запити свого колеги - Дениса Мана та направили їх на розгляд ОДА.

    Один запит стосується виділення коштів у сумі 650 тис. грн на проведення робіт із заміни вікон та дверей у загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів с.Тур’ї Ремети Перечинського району.
    Зі слів директора, наголошується в документі, колектив згаданої школи неодноразово звертався з цього питання в Перечинську РДА та райраду, але через нестачу коштів в місцевому бюджеті питання не було включено у районні програми.
    Зважаючи на систематичні звернення освітян та керуючись чинним законодавством, народний обранець просить передбачити у 2016 році відповідне фінансування за рахунок коштів нерозподіленого залишку обласного бюджету або ж за рахунок програм спів фінансування транскордонного співробітництва.
    В іншому запиті Денис Ман просить забезпечити учнів початкових класів загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів с.Порошково Перечинського району шкільними меблями та мультимедійним обладнанням.
    Мова про нову школу – найбільший навчальний заклад у районі, який надає освітні послуги 982 учням, із яких - 548 роми. Для цього колектив здійснює урочну та позаурочну форми навчання. На жаль, матеріально-технічне забезпечення школи не відповідає освітнім потребам. На 35 класів один мультимедійний проектор, який через тривале використання майже не працює. Не вистачає також парт для учнів ромських класів (30 комплектів для 1-4 кл).
    То ж депутати облради сьомого скликання обидва запити Дениса Мана підтримали, як слушні.
    Прес-служба Закарпатської облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору