ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українці вважають Ющенка винним у підвищенні тарифів

    20 апреля 2024 суббота
    30 переглядів

    Майже половина населення (48,5%) України вважає винним у підвищенні тарифів на житлово-комунальні послуги та газ уряд. Про це свідчать передані результати опитування, проведені Центром Разумкова.

    19,1% опитаних покладають відповідальність за це на Президента України, а 6,7% – на місцеву владу. Кожен сьомий з опитаних (14,4%) вважає, що ніхто у підвищенні цін не винен – воно зумовлене підвищенням цін на газ Росією. Решта респондентів вагалися з відповіддю на питання, повідомляє "Молодіжна правда".

    Загалом же 72,0% громадян вважають, що підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення є необгрунтованим. Лише 13,7% опитаних вважають, що воно обумовлено об’єктивними причинами. Решта – вагалися з відповіддю на питання.

    Серед жителів населених пунктів, де вже відбулося підвищення цін, майже третина (31,3%) вважають, що тепер вони чи їх сім’я не зможуть платити за житлово-комунальні послуги; більше половини (56,9%) відповіли, що вони зможуть оплачувати послуги, але це буде важко зробити; і лише 5,5% не вважають, що підвищення цін на житлово-комунальні послуги призведе до проблем із сімейним бюджетом. Решта респондентів вагалися з відповіддю, або відповіли, що не є споживачами житлово-комунальних послуг і не платять за них.

    Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 15 по 20 вересня 2006 року в усіх регіонах України. Опитано 2010 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки – 2,3%.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Написано же черным по белому – "більшість населення вважає, що винен у підвищенні цін український уряд". А заголовок об обратном твердит. У вас, что с логикой в универе была 2? Или просто поиздеваться над Президентом интересно? А он вам и ответить не может... Это не журналистика, а фуфло. Предлагаю исправить заголовок. Пока по-доброму. Без шуток.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ющенко став Президентом при реальній підтримці народу. 8 місяців він роздавав портфелі міністрів та губернаторів (важко було задовольнити кожного кума). За рік до парламентських виборів нічого в країні не зроблено позитивного (навпаки Україна стала на межі енергетичної кризи). На весь світ гукали: "Європейський вибір! НАТО! НАТО!". На парламенських виборах був шанс зробити коаліцію. ТРИ МІСЯЦІ (!!) створювали помаранчеву коаліцію, на яку по великому рахунку народу начхати. Пусте базікання.Не ділом, а словом. "Переможці" все прогавили, а в народі говорять:"Просра...". Зараз гордо йдуть в опозицію. А як же ваші предвиборні обіцянки? Хто буде їх виконувати? 5 млн. робочих місць? Юлька теж заради посади прем'єра на компромис не йшла. Їм чхати на інтереси України, боролися між собою за посади. Тому Мороз поступив мудро. З такими йому важко домовитись.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Господа!За что боролись-на то и напоролись.НАТО будет цены на газ нам устанавливать.И чем ближе мы к НАТО и "Европе"-тем лучше и "веселее" будем жить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хай Тарасюк та Гриценко ідуть в НАТО домовлятись про дешевий газ. Росія для Грузії вже встановила ціну - 250 дол. Для України ще поки 130. Чим ближче до НАТО, тим більше ціна.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Каждая независимая и свободная страна имеет право самоопределяться. И Россия не имеет право наказывать эти страны повышением цен на энергоресурсы. Положение в России правозащитники описывают так: "Богатая на энергоресурсы и бедная на демократию". Россия не хочет расширения НАТО и приближения этой западной военной организации к своим границам: в случае с Грузией и Украиной. Поэтому Россия и поднимает цены для этих стран на газ. Но для Грузии и Украины членство в НАТО – это безопасность и независимость от влияния Кремля. В Грузии Шаакашвили уже заявил что Россия не будет их шантажировать и Грузия имеет право сама решать вступать в НАТО или нет. Грузия вступит в НАТО. А вот Украина - пока не известно: все зависит от того как Вы проголосуете на референдуме на эту тему. Для Украины членство в НАТО может значительно изменить жизнь в лучшую сторону. Так как этим шагом страна окончательно определиться и отойдет от диктаторского влияния России. У Вас сейчас появился шанс действительно создать независимое государство а не Российский сателлит и назад во времена холодной войны. На счет газа: есть возможность перейти на средне-азиатский газ и не обязательно покупать Российский. В любом случае нельзя чтобы Россия Вас шантажировала ценами на газ. Пусть даже газ будет дороже: да будет труднее платить да поднимутся цены но зато Вы дадите понять России что Вы сами делаете выбор и не боитесь шантажа. Сэкономьте на чем-то другом. За свободу иногда надо дорого платить. Есть люди которые отдают самое ценное что есть у человека- свою жизнь за свободу и демократию.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Описка: читайте "Саакашвили".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для Вашей информации: среднеазиатский газ ДЕШЕВЛЕ российского.