ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вже судимий мукачівець може потрапити за грати на 5 років

    20 квітня 2024 субота
    58 переглядів
    Прокуратура Закарпатської області повідомляє...

    За крадіжки та шахрайство.

    За клопотанням прокурора Мукачівської місцевої прокуратури Мукачівським міськрайонним судом злочинцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Таким чином, остаточного рішення у справі йому вже доведеться чекати за гратами.
    Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженню, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185, ч.2 ст.190 КК України (крадіжка та шахрайство) відносно мешканця м.Мукачево, який у листопаді минулого року вироком Мукачівського міськрайнного суду за вчинення корисливих злочинів був засуджений до 4 років позбавлення волі із звільненням від відбування покарання та призначення іспитового строку 3 роки.
    Не зважаючи на те, що злочинцю було призначено умовну міру покарання та надано шанс на виправлення, останній ним не скористався і на шлях виправлення не став. Він вже у вересні та грудні 2015 року повторно вчинив шахрайство та крадіжку чужого майна.
    Згідно санкцій ч.2 ст. 190 КК України та ч.2 ст. 185 КК України особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років та відповідно до 5 років.
    Прес-служба прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору