ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Губернатор Геннадій Москаль сьогодні проінспектував Виноградівщину (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    17 переглядів
    Генадій Москаль відвідав Виноградівський район

    Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Генадій Москаль 27 січня відвідав Виноградівський район.

    В рамках візиту губернатор, спільно з керівництвом району, перевірив хід робіт із будівництва хоспісу у Виноградові та відвідав непрацюючий пішоходний пункт пропуску на кордоні з Румунією в селі Хижа Виноградівського району.
    Під час візиту на об'єкт незавершеного будівництва хоспісного закладу у Виноградові Генадій Москаль зазначив, що цей проек є важливим не тільки для району, а й для всієї області, адже подібного закладу на Закарпатті поки немає, а невиліковно хворих людей, котрі потребують належного догляду в хоспісі – багато. Окрім того, завершення будівництва хоспісу є важливим для повернення позитивного іміджу району та області, і подальшої співпраці із країнами Євросоюзу. Саме тому було прийнято рішення розпочати роботи із передачі цього об'єкта на баланс області, і подальше фінансування будівництва проводити із обласного бюджету.

    Голова Виноградівської райдержадміністрації Михайло Русанюк зазначив, що такий розвиток подій не тільки дозволить області отримати сучасний хоспісний заклад, а і виконати всі зобов'язання перед європейськими партнерами.

    Під час візиту голови облдержадміністрації в село Хижа делегація відвідала непрацюючий пішохідний пункт пропуску на кордоні з Румумнією. Саме там, спільно із румунською стороною, було вирішено відновити роботу пункту пропуску та перекваліфікувати його на автомобільний. Голова обласної державної адміністрації запевнив керівництво району в тому, що всіляко сприятиме їм у вирішенні цього питання. Всі деталі ,на рівні керівника Закарпатської області та голови Повітової ради Сату-Маре (Румунія), будуть обговорені на спільній зустрічі, котра відбудеться вже найближчим часом.


    moskal_vinogr2.jpg


    Нагадаємо, раніше Геннадій Москаль розповів про затримання угорськими правоохоронцями організатора контрабандного трафіку цигарок із України в ЄС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости