ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ціни на квартири в Ужгороді в січні 2016 року

    25 квітня 2024 четвер
    74 переглядів
    В обласному центрі Закарпаття попитом користуються недорогі квартири

    Ріелтори відзначають, що в Ужгороді попитом користуються недорогі квартири.

    Покупці цікавляться житлом невеликої площі. «В умовах високих комунальних тарифів жителі міста намагаються економити енергоресурси. Окрім невисокої ціни, покупці хочуть придбати житло з автономним опаленням », - розповів Domik.ua ріетор АН« Ваш дім »Олександр Сазонов.
    На вторинному ринку покупці цікавляться двох- і трикімнатними квартирами. За словами ріелтора, однокімнатне житло користується попитом в новобудовах Ужгорода.

    Нерухомість на первинному ринку

    Найчастіше квартири в нових будинках купують на початковому етапі будівництва з-за низької ціни. Клієнти інвестують тільки в проекти надійних забудовників. «На сьогоднішній день покупці торгуються із забудовниками, і якщо будинок вже зведений, компанія може знизити ціну», - розповів ріелтор.

    На ринку новобудов Ужгорода за останні 5 років довгобуди не з'являлися. Ріелтор відзначає, що в місті є кілька незавершених об'єктів, які зводилися понад 10 років тому.

    Житло на вторинному ринку

    Купити квартиру в Ужгороді можна мінімум за $ 20000. За такою ціною пропонують однокімнатне житло економ-класу в прицентральних районах і на околиці міста. У центрі малогабаритні квартири пропонують за $ 23000 - $ 25000.

    Ціни на двокімнатні квартири варіюються від $ 23000 до $ 35000 в залежності від району розташування. При цьому ріелтор зазначив, що ціни в прицентральних районах і на околиці міста приблизно однакові через компактність міста.
    0_8405-.jpg
    Житло сегмента «бізнес» пропонується у новобудовах. Мінімальна ціна однокімнатної квартири в прицентральних районах і на околиці міста стартує від $ 30 000. У центрі мінімальні ціни вище на $ 5000. Вартість об'єктів залежить від площі приміщення і якості ремонту.
    0_8405-1.jpg
    «Ціни на квартири в Ужгороді знижуються, і в ситуації підвищення курсу долара ця тенденція збережеться», - упевнений ріелтор. За його словами, власники готові торгуватися. Приміром, торг доречний у разі покупки квартири в стані «під ремонт», зате якщо житло з ремонт, але власники забирають меблі, можуть поступитися $ 500 - $ 1000, а при наявності в приміщенні ремонту і всієї меблів, власники не готові надавати знижку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору