ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як борються ужгородці із страшною епідемією грипу? (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    27 переглядів
    За даними лікарів, хворих на грип стає все більше

    Більшість навчальних закладів Закарпаття закриті на карантин, а, за даними лікарів, хворих на грип стає все більше.

    Що думаютьперехожі закарпатці про ситуацію з хворобою, чи варто, на їх думку, чекати серйозної епідемії, наскільки доцільним є карантин і якими способами вони оберігають себе від захворювання.


    Степан, студент


    stepan.jpg


    Я хворію рідко, минулий раз - 2 роки тому. Навіть коли підхоплю грип, виліковуюсь за декілька днів. Лікуюся зазвичай медикаментозним шляхом, але міцний чай та хороший фільм теж роблять свою справу. Від грипу зазвичай мені допомагають ранкові пробіжки - навіть узимку. Оскільки я не епідеміолог, стверджувати про доцільність карантину і загрозу масових захворювань - не можу. Але, задля перестороги, я - обома руками "за" якісне щеплення, і можливо, двохтижневу перерву у навчанні для школярів.


    Галина, журналіст


    galin.JPG


    Взагалі я схильна "підхоплювати" застуду, особливо восени і взимку. А зараз маю трохи ослаблений імунітет через деякі проблеми зі здоров'ям і тому маю всі "шанси" теж захворіти грипом. Але, сподіваюся, цього не буде, бо зараз стараюся берегти себе: вдягатися тепліше, запасатися вітамінами і без особливої потреби не бувати багато на вулиці і серед скупчення народу. Звісно, ця вся істерика навколо загрози епідемії може і має причини, але я думаю, з цього роздувають набагато більшу проблему, ніж воно є насправді.


    Лідія, пенсіонерка


    Поки що не хворію, бо їм багато цибулі, часнику,протираю ніс різними мазями, аби не підхопити інфекцію, п'ю чай із шипшини... ліки від застуди не приймаю, бо допомагають і домашні методи, та і грошей на ті ліки немає. Не знаю, у наші часи люди так сильно не хворіли, як зараз, зараз дуже багато чомусь всі хворіють. Але з карантином, думаю, все одно трохи перебільшено все.


    Юрій, держпрацівник



    Я сам маю сильне здоров'я, бо у свій час займався спортом, тому мене ніяка зараза і не бере. Жінка моя тепер, правда, захворіла – уже третій день з гарячкою лежить, лікується всім, чим можна, а я ввечері часничку поїм, та потім і не страшно нічого ніде "підхопити". Думаю, карантин добре, що зробили тепер, а не тоді, коли би всі діти почали масово хворіти.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ На Закарпатті грип просто "косить" людей (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору