ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Надзвичайні події минулої доби

    23 квітня 2024 вівторок
    77 переглядів
    МНС Закарпаття повідомляє...

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 29 січня 2015 року.

    Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 8 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

    Щодо обстановки з пожежами

    28.01.2016 о 06:53 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Хустський район, смт Вишково, вул. Онтоловича. Вогнем знищено покрівлю на площі 12 м2 та частину домашнього майна. Орієнтовний прямий збиток – 7000 грн. Ймовірна причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.
    28.01.2016 о 13:52 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Перечинський район, с. Сімер вул. Партизанська. Вогнем знищено покрівлю, перекриття на площі 2 м2 та пошкоджено 0,2 м3 дров. На пожежі отримала опіки обличчя та правої руки І ступеня 55-річна власниця обійстя. Орієнтовний прямий збиток – 2000 грн. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем.
    28.01.2016 о 15:40 - пожежа в магазині за адресою: Міжгірський район, с. Торунь. Вогнем знищено метр квадратний покрівлі та частину майна, а також пошкоджено стіни. Причина та збитки встановлюються.

    Некласифіковані надзвичайні події

    Упродовж чергової доби некласифікованих надзвичайних подій не зафіксовано.

    Робота гірської пошуково-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС України у Закарпатській області

    Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 38 виїздів та виходів у гори, в ході яких врятовано 35 осіб, котрі потрапили в небезпеку. Ще 34 громадянам надано невідкладну долікарську допомогу. Також 275 туристичним групам (загальною чисельністю 3490 людей) надано консультації, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.
    Інформація про кількість громадян України, переміщених з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції (станом на 22:00 28 січня 2015 року)
    На території Закарпатської області тимчасово розміщено 4063 осіб України, з яких 281 – з анексованого Криму, а 3782 – прибули з району проведення антитерористичної операції (з них: 1856– дієздатні особи, 1015 – діти та 1192 – інваліди та люди похилого віку).

    Надання допомоги по буксируванню автомобілів

    З початку року (станом на 06:00) 28 січня 2016 року для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області було надано допомогу в буксируванні 22 автомобілям та евакуйовано 22 людей. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області залучалося 20 од. техніки та 59 чол. особового складу.

    Штормове попередження

    Вранці 29-го січня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгороду збережуться тумани з видимістю 200-500 м, місцями 50-100 м, подекуди слабка ожеледь, в гірських районах на дорогах ожеледиця.

    Погодні умови на території Закарпатської області

    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 29 січня очікується: хмарно, часом слабкі опади. Вночі та вранці туман, в гірських районах місцями на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла -3° морозу, на високогір'ї до 6° морозу, вдень 0-5° тепла, на високогір'ї 2-4° морозу.
    По м. Ужгород: хмарно, вночі без істотних опадів, вдень слабкий дощ. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 3-5° тепла.
    Стан проїзду на автошляхах та перевалах Закарпатської області
    Температура повітря на перевалах: Латірському (-1°), Абранському (+1°), Яблунецькому (+2°), Ужоцькому (+1°), Торунському (0°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття мокре, проїзд забезпечений.

    У ДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору