ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Безробітна дружина борця з торгівлею людьми "в пагонах" купує шикарні автівки

    25 квітня 2024 четвер
    105 переглядів
    Вартість авто в рази перевищують доходи сім’ї

    Колишній голова МВС Дніпропетровської області, а тепер голова Департаменту боротьби з торгівлею людьми Віталій Глуховеря станом на 2014-й рік не мав житла, проте його безробітна дружина в цей час купувала дорогі автівки, вартість яких в рази перевищувала доходи сім’ї.

    Про це з посиланням на декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру Віталія Глуховері за 2014 рік пише видання “Наші гроші”.

    Згідно з декларацією, за 2014 рік Глуховеря отримав загальний дохід у розмірі 112 тисяч гривень. Уся сума — це його заробітна плата, оскільки члени родини жодного іншого доходу не мали.

    Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру МВС, ця автівка була зареєстрована Катериною Галайдич у квітні 2014 року. За даними офіційного сайту Toyota, у жовтні 2014 року така автівка коштувала близько приблизно 100 тисяч доларів, а це при тодішньому курсі — приблизно 1 мільйон гривень.

    У квітні 2015 року Катерина Галайдич зареєструвала ще одну автівку — кросовер Mazda СX-5 2014 року випуску. Станом на початок 2015-го така автівка коштувала близько 37 тисяч доларів, що з урахуванням курсу близько 23 гривень за долар, вона тоді коштувала приблизно 850 тисяч гривень.

    За даними МВС на самого Глуховерю жодних автівок не зареєстровано, окрім того, станом на 2014 рік ні в Віталія Глуховері, ні в його дружини не було житла.


    deklar.jpg



    deklar2.jpg


    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ Діти донбаських сепаратистів насолоджуються життям у Києві (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору