ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У сусідів Закарпаття заборонили вилов форелі

    25 апреля 2024 четверг
    53 переглядів

    З 1 жовтня до 19 листопада у сусідів Закарпаття на Буковині у річках Сірет, Черемош, Сучава та їхніх притоках заборонено вилов форелі на час нересту.

    За словами інспектора Чернівецького територіального відділу рибінспекції Ігоря Криська, на час нересту форелі заборонено не лише любительську та спортивну риболовлі, а й видобуток гравію та піщано-черепашникової суміші, заготівлю лісу на берегах цих річок, скидання промислових і стічних вод, а також миття транспорту, повідомляє "ЗІК".

    Струмкову форель на Буковині називають стругом. Живе вона лише у проточній, чистій воді, нереститься на перекатах у жовтні-грудні. Цей прісноводний вид риби сімейства лососевих вирощують й в окремих господарствах області. За нормальних умов утримання вага однієї особини може сягати 1 кг.
    Закарпаття: У водоймах гірського краю зникає форель!
    Через браконьєрів у гірських річках Закарпаття зникає форель
    Закарпаття замовляє ...форель!
    На закарпатській Чорній Ріці знову розводитимуть форель

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чоловіче,що ти пишеш?По перше,форель на Україні - зникаючий,червонокнижний вид,тому вилов її теоретично заборонений круглий рік.По друге,миття транспорту у річках заборонений в любий період.А там,де скидають промислові, стічні води,форель не водиться взагалі.Це тобі не карась.Форель водиться в гірських водоймах.