ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Подробиці смертельного ДТП на Запоріжжі: за кермом був відомий самбіст (ВІДЕО, ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    29-річний спортсмен їхав у машині разом з дружиною і маленькою донькою

    У сьогоднішній аварії під Запоріжжям загинув 29-річний Антон Самчук, який професійно займався самбо.



    За інформацією сайту, Антон Самчук входив до ТОП-15 самбістів Горлівки - вихованців школи самбо Валерія Чаканова.


    «У самбо багато хто йшов тоді. Але одиниці залишалися і добивалися висот. Пройшовши всі спортивні тяжби і виробивши з роками вміння працювати, не покладаючи рук, дало свої плоди. У спортивній школі розвинулася не тільки техніка прийомів, виробилася системність, я зміг переосмислити ставлення до праці, навколишнього світу, прояснилися і поняття «справжньої дружби», «зради», «підтримки», «братнього плеча». Уміння бути вимогливим по відношенню до себе, «вичавлювати» з себе по максимуму, працювати незалежно від того, є над тобою наглядачі чи ні, згодилося і на теперішній керівній посаді в банку», - розповідав він в інтерв'ю Gorlovka.ua


    15-й ювілейний турнір став для Антона символічним, адже рівно стільки років він присвятив себе школі самбо ім. Валерія Чаканова, в 2003 році у віці 17 років Антон виконав норматив майстра спорту, пізніше став навчати боротьбі молодшу групу спортсменів.


    В цілому Антон п'ять разів захищав звання майстра спорту.


    Нагадаємо, сьогодні вранці у Запорізькому районі на трасі Харків-Сімферополь сталася страшна аварія. 29-річний спортсмен їхав у машині разом з дружиною і маленькою донькою, якій було трохи більше року. Антон з донькою загинули, жінку госпіталізували у важкому стані. Про це стало відомо з прес-служби ДСНС в Запорізькій області. За інформацією відомства, подія трапилася близько сьомої години ранку. КАМАЗ врізався в легковик.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору