ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліцейські відпускають п'яного водія за хабар у 100 євро (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    60 переглядів
    Такі поліцейські більше потрібні державі Україна...

    Це саме той відеозапис, за який співробітники СБУ заарештували Косенко 25 січня 2016 року.



    Журналіст "Дорожнього контролю" Віталій Косенко опублікував повний відеозапис, як співробітники поліції м. Запоріжжя отримали хабар у розмірі 100 євро за те, що відпустили п'яного водія. Це саме той відеозапис, за який співробітники СБУ заарештували Косенко 25 січня 2016 року. При затриманні, СБУ відняло в Косенко відеокамери. Але, запис була завчасно скопійована на інший носій.


    Незважаючи на те, що оригінал даного відео є у СБУ і прокуратури Запоріжжя вже п'ять днів, ці кадри досі не були показані громадськості. Замість цього, прокуратура крутила змонтоване відео, де нібито Косенко отримує від поліцейських хабар. Хоча, на відео прокуратури, ніяких хабарів немає. А ось на відео Віталія Косенка, чітко видно, як український поліцейський бере 100 євро. Мабуть, в прокуратурі соромляться показати громадянам України, як насправді працює правоохоронна система.


    Згідно відео, поліцейський звинуватив водія в управлінні авто в алкогольному сп'янінні і запропонував пройти огляд за допомогою алкотестера. "80% що покаже, 20% що не покаже. Якщо покаже, я заберу у тебе права і автомобіль", - заявив співробітник поліції. Представительно МВС явно залякував водія великими санкціями і схиляв до того, щоб не продувати алкотестер, а розрахуватися на місці. Поліцейський отримав 100 євро, відпустив водія і порадив йому з'їсти шаурму щоб перебити запах алкоголю.


    Співробітники поліції, які фігурують на даному відео, на сьогоднішній день, не арештовані. Їм не пред'явлені звинувачення, не обрано запобіжний захід. Безумовно, такі поліцейські більше потрібні державі Україна, ніж журналіст "ДК" Віталій Косенко. Адже, поліцейські регулярно заносять хабара наверх, а ті, по сходинках, йдуть в кишеню главі МВС Арсену Авакову. Тому, поліцейські гулятимуть на волі, а журналіст, який їх ловить, буде сидіти у в'язниці. Правова держава.



    Читайте також: Активіст "Дорожнього контролю" погорів на хабарі 6000 євро

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору