ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На українців напали в "дружній" Польщі під лозунгами "Польща для поляків"

    23 квітня 2024 вівторок
    105 переглядів
    Нападники увірвалися на територію комплексу де проживають українці

    В результаті нападу на громадян України в польському місті Кутно місцева прокуратура визнала потерпілими трьох українців, повідомила "112 Україна" керівник консульського відділу посольства України в Польщі Світлана Криса.

    "Стосовно семи громадян республіки Польща, які скоїли напад на громадян України в місцевості Кутно, за ознаками статті 119 Кримінального кодексу Польщі було порушено кримінальну справу. Стаття передбачає позбавлення волі на термін до 5 років. Громадяни Польщі були допитані і звільнені під підпис про невиїзд із застосуванням нагляду поліції. У прокуратурі встановлено постраждалих трьох громадян України, у них легкі тілесні ушкодження. Вони залишилися працювати на території Польщі. Нами була направлена нота до Міністерства закордонних справ Польщі щодо недопущення подібних випадків у майбутньому", – розповіла вона.
    Як повідомлялося, 17 січня нападники увірвалися на територію комплексу, де проживає близько 120 українців – працівників місцевих підприємств, напали на людей і розгромили кухню. За три дні до інциденту були обкидані камінням дві українки. Раніше в комплексі з'явилися написи "Польща для поляків", "Йдіть звідси" і написи непристойного змісту.
    Джерело 7 днів

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Вже – не Росія, але ще й – не Європа... це про Україну!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору