ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За два роки нормальну країну перетворили на помийну яму (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    100 переглядів
    "Майдан" став трагічним прообразом сьогоднішньої України

    Два роки тому кілька десятків тисяч пов'язаних і спеціально підготовлених "патріотів" приступили до експропріації у 50 мільйонів українців спокою і нормального життя.

    Про це на своїй сторінці у Facebook пише одеський, опозиційний нинішньому режиму журналіст і громадський активіст Алік Вєтров. Автор нагадав, що рівно два роки тому в ці зимові місяці відбувалися основні події збройного державного перевороту під одіозною маркою так званого "євромайдану".
    "Тоді ще у 50 мільйонів людей кілька десятків тисяч звезених і спеціально підготовлених відморозків, озброєних, напханих наркотою і щеплених сказом, з цілковитого потурання жалісливих киян, що збиралися на віче по вихідним, за що вони і тільки вони можуть себе винити самі сьогодні за те, у чому зараз живуть і бовтаються, віднімали наше нормальне життя!", - пише Вєтров.
    За словами журналіста, все, чого домоглися "патріоти", це - "злидні, розруха, кров, беззаконня, громадянська війна, дефолт, кордони закриті з усіх боків, Європа далека, як ніколи, найманці при владі, громадянство всім охочим військовим злочинцям наліво і направо - якщо коротко про досягнення революції!".
    "І я ось дивлюся на фото тих днів і розумію, що така й була початкова мета у організаторів - перетворити багату, квітучу і життєрадісну України в це - в помийну яму, де проживати будуть не люди, а стадо!", - з гіркотою додав журналіст.
    За його влучним спостереженням, "майдан" став трагічним прообразом сьогоднішньої України.
    "... ГЕТТО! Майдан і була Модель України сьогоднішньої, тільки в мініатюрі", - зазначив він, запрошуючи поглянути на історичні вже фото і переконатися в неймовірності пророчої схожості.
    Читайте також: Історія повторюється - Україна стане меншою

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Так оно и есть!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Какие в Закарпатье мысли витают!Нам, східнякам, щось не дуже зрозуміло!Хоча вониж завжди за янеків голосували.