ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Путін має багато двійників... і не тільки він! (ВІДЕО, ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    62 переглядів
    Знайди 10 відмінностей...

    Президент Росії Володимир Путін має багато двійників. Це вже така собі "спецоперація" в Кремлі. Про це заявив російський фінансист і блогер Слава Рабінович.



    "Те, що у нього є маса двійників - це 100%. Це не підлягає сумніву…Інше питання - як вони використовуються. Тому що, якщо двійники використовуються для захисту, як це робиться не тільки в Росії - це одна ситуація. А коли громадськості видають одну людину за іншого, коли двійник, по суті, займає крісло президента, і це абсолютно інша особа, не та, яку було "обрано", то це вже абсолютно протизаконні і злочинні речі", — заявив Рабінович.


    За його припущенням, якщо версії про "двірцевий переворот" в Кремлі мають підстави, "то дізнаємось усі подробиці того, що відбувається, зокрема й історію з двійниками".


    Нагадаємо, раніше російський журналіст Олег Кашин довів існування двійника Путіна. Так, за його спостереженням, президент Російської Федерації перебував у двох місцях одночасно.


    За словами журналіста, коли сайт Громадської палати РФ проводив пряму трансляцію зустрічі Путіна в Кремлі з членами Громадської палати Росії. У той же час в алтайських ЗМІ з'явилася інформація, що президент РФ зараз перебуває на своїй дачі в Алтаї, де його бачили очевидці. Прибув, начебто, Путін кілька днів тому.


    "Таким чином, з'явилася інформація про те, що Путін зараз перебуває на Алтаї і в Кремлі одночасно. Раніше вже неодноразово з'являлася інформація про те, що у Путіна кілька двійників", — пише журналіст.


    Кашин також нагадав, що у лютому опозиціонер Навальний заявляв, що на переговори в Мінську замість Путіна відправився двійник. Також, з'являлася інформація, що в Ватикан також літав двійник.




    Нагадаємо, відбулася презентація скандального фільму "Ху іс містер Путін" (Who is mister Putin) про кримінальні зв'язки Володимира Путіна (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору