ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як мер Ужгорода Андріїв з болота авто витягував (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Андріїв з болота витяг авто

    «Епопея» зі створенням притулку тривала кілька років із тривалими обіцянками та навіть конфліктами між міською владою та активістами закінчилася. Сталося! В Ужгороді почав свою роботу притулок для тварин.


    У районі міських очисних споруд (за вулицею Загорською) відкрито об’єкт, де утримуватимуться хвостаті безхатченки. Контролюють притулок волонтери громадської організації «Барбос», вони ж і приймали гостей та знайомили їх зі своїми підопічними. Особливу радість від візиту отримали діти, втім, у дорослих теж немало позитивних емоцій.


    Зараз в притулку утримуються 35 собак та щенят, там їх доглядають, годують та лікують, обробляють від паразитів і роблять щеплення. Притулок поділений на дві зони – звичайну і карантинну. У майбутньому йдеться і про стерилізацію утриманців. Також функція притулку – шукати власників чотирилапим.


    Під тиском громадськості міська рада виділила землю, втім, подальших кроків робити не спішила. Побудова притулку раз за разом гальмувалася. Нарешті ж кілька місяців тому справа зрушила з мертвої точки, робота – розпочата. Наразі на дрібні незручності уваги не звертають, розраховують на підтримку небайдужих та міської влади.


    На самому ж святі люди не лише знайомилися з притулком, тут відбулися екологічні майстер-класи, розповіді про собак, всі охочі могли досхочу побавитися з тваринами. Дізнатися про роботу першого такого закладу в Ужгороді детальніше, а також сконтактувати для допомоги чи щоби взяти з притулку собаку, можна в організації «Барбос», наприклад, через їхню сторінку в facebook.


    Однак добратися до притулку на окраїні міста виявилося непросто. Автівки загрузли в болоті, а мер міста Андріїв навіть особисто витягував одну з них.


    Більше - на відео Uzh Inform.



    Фоторепортаж акції Відкритих дверей до притулку для тварин в м. Ужгород ДИВІТЬСЯ ТУТ


    Про підготовку до відкриття в Ужгороді притулку для тварин ДИВІТЬСЯ ТУТ (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А вун і не знав шо у нього є фаркоп. Вуйшов та попозерав перед тим як здавати назад.))