ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Щоб знищити непридатний прапор, треба звертатися за дозвілом в Кабмін

    20 квітня 2024 субота
    102 переглядів
    День Державного Прапора відзначається щороку 23 серпня

    Сьогодні парламент погодив законопроект про Державний прапор України, який, зокрема, визначає порядок розміщення прапора. Очікується, що в процесі підготовки до другого читання проект доопрацюють таким чином, що він стосуватиметься усіх державних символів.

    Після кількох невдалих спроб урядовий законопроект №3334 "Про Державний Прапор України" було прийнято за основу.
    Проектом пропонується врегулювати такі аспекти, як місце розміщення прапора, колір древка для прапора та кут, під яким воно розміщується, особливості розміщення та підняття прапора у разі прийому міжнародних декларацій тощо. Порядок знищення прапора, що став непридатним для використання, визначатиме Кабмін. Очевидно, що такий порядок стосуватиметься лише тих прапорів, що будуть розміщені в приміщеннях органів держвлади, однак в законопроекті жодних вказівок немає.
    День Державного Прапора відповідно до проекту є державним святом, яке відзначається щороку 23 серпня.
    Передбачається, що не допускається використання зображення прапора або його імітація у рекламі та забороняється його використовувати не за призначенням або у спосіб, що виражає зневажливе ставлення до нього, розміщувати на ньому будь-які предмети, написи чи зображення, якщо при цьому виявляється неповага до державного символу. За порушення порядку використання передбачена адміністративна відповідальність, а саме штраф в розмірі від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
    Читайте також: Лібералізація процедури проведення перевірок

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору