ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кривавіша ДТП... жертви... трупи. Автомобіль «швидкої» зіткнувся з маршрутним автобусом (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

    18 квітня 2024 четвер
    76 переглядів
    Загинули водій «швидкої» і молодша санітарка. Вісім потерпілих...

    Близько пів на третю дня біля будинку №1 по проспекту Тракторобудівників зіткнулися автомобіль «швидкої» і маршрутний автобус №204 (станція метро «Пролетарська» - вулиця Бучми (раніше - Уборевича).



    Для цього на місце викликали бійців ГСЧС.


    Після зіткнення з маршрутним автобусом автомобіль «швидкої допомоги» отримав настільки сильні пошкодження, що труп водія довелося вирізати.


    Щоб дістати тіло чоловіка із сталевого полону, рятувальники розрізають корпус автомобіля гідравлічними ножицями.
    На місці також знаходяться медики і патрульні поліцейські. Рух по проспекту Тракторобудівників перекрито.


    Загинули водій «швидкої» і молодша санітарка. Вісім потерпілих, серед яких дитина, доставили в обласну клінічну травматологічної лікарні в 602-му мікрорайоні. Попередньо, аварію спровокував водій «швидкої», який виїхав на
    зустрічну смугу руху.


    Подробиці


    Аварія сталася вдень на проспекті Тракторобудівників, в районі «Немишлі». За інформацією міського департаменту транспорту, відеореєстратор, який працював в поліцейській машині, що слідувала за каретою швидкої допомоги, зафіксував, як водій швидкої різко змінив напрямок руху. Автомобіль знаходився практично в некерованому стані. Як наслідок - лобове зіткнення з маршрутним автобусом.


    Олег Никоненко


    старший інспектор УПД ГУНП в Харківській області



    За попередніми данними, які ми зараз маємо, інформація перевіряється, водій автомобіля швидкої допомоги допустивши виїзд на зустрічну смугу, де саме сталося зіткнення, також маємо інформацію, что данній автомобіль рухався без включених пробісклових маячків та спец сигналу.


    Світлана Горбунова-Рубан


    віце-мер Харкова з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення



    На відеореєстраторові видно, що водій лежить на кермі в неприродній позі. Враховуючи силу удару і лобове зіткнення, є підстава підозрювати, що щось сталося з водієм - це та інформація, яка буде розглядатися відповідними структурами


    Максим Нестеренко


    заступник директора з технічних питань КП «Екстреної медичної допомоги медицини катастроф»



    Водій 57 років, працює на швидкій більше п'яти років, тобто з досвідом роботи


    У результаті аварії водій швидкої і жінка-фельдшер загинули на місці ДТП. За життя ще одного медпрацівника борються лікарі обласної лікарні, він підключений до апарату штучного дихання. В аварії постраждали і два пасажири автомобіля швидкої допомоги: мати і чотирирічна дитина, які поверталися з міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги, де маленькому пацієнтові проводили дослідження МРТ.


    Світлана Горбунова-Рубан


    віце-мер Харкова з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення



    І мама, і дитина перебувають у вкрай важкому стані, вони зараз на операційному столі, дитина в 18 лікарні, мати - в обласній травматології. Там дуже серйозні пошкодження і стан дитини обтяжене тим, що у нього важке захворювання крові, яке характеризується несвертиваемостью і звідси масивна кровотеча, яке ледве вдається лікарям зупинити




    За інформацією прес-служби міськради, незважаючи на всі зусилля, які доклали медики, щоб врятувати життя хлопчика, він помер. Також за медичною допомогою звернулися восьмеро пасажирів маршрутки, чотири людини в лікарні швидкої невідкладної допомоги - троє з черепно-мозковою травмою, ще один з переломом щелепи, одній дівчині допомога надана амбулаторно, а сім'я з трьох осіб, повернувшись додому відчула себе погано - вони звернулися до медиків за консультацією.


    Читайте також: "Део" протаранив асфальтоукладальну машину... тонний каток відкинуло на дванадцять метрів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору