ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто святкував перемогу в чемпіонаті Закарпаття з боксу? (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    42 переглядів
    Молоді боксери боролись за звання кращих на Закарпатті.

    З 29 по 31 січня у Мукачеві проходив Чемпіонат Закарпатської області з боксу. Минулих вихідних у СК «Рукавичка» боролись за звання кращих молодші боксери, а цього разу на ринг вийшли юніори 2001-2000 р.н. та молодь 1998-1999 р.н.



    У старшій віковій категорії виборювали першість 30 боксерів у 12 вагових категоріях. З-поміж молоді за звання кращих змагались 26 спортсменів в 9 категоріях.


    Основна мета змагань - відбір кращих спортсменів області для участі в складі збірної у Чемпіонатах України, які пройдуть уже в середині лютого.


    Краще за всіх , як і було прогнозовано, виступили мукачівці - 8 чемпіонів, 4 золоті медалі у хустян, по дві медалі найвищого гатунку поїдуть до Ужгорода, Рахова, Берегова та Іршави, 1 золота - у Чоп.


    «Серед чемпіонів хочеться виділити мукачівців Крупицького Вадима, Кошута Артура, Горвата Адальберта, Соломона Едуарда, Левченка Владислава, Шкрибу Антона (всі КОДЮСШ "Спартак"), представників Іршави Ряску Юрія (ФСТ"Колос") та Кузьму Юрія (с/к "Кротон" КОДЮСШ"Спартак"), берегівчанина Білей Михайла, ужгородців Кузича Михайла та Повханича Івана, хустянина Павлика Олександра, рахівчанина Бандусяка Петра. До наступних змагань, а це буде Зональний чемпіонат України серед юніорів та Чемпіонат України серед молоді, - залишилось два тиждні , часу мало ,але він є ,тому треба попрацювати,щоб гідно виступити» - прокоментував головний тренер Федерації боксу Закарпаття Ігор Замятін.


    Нагадаємо, найкращі спортсмени Закарпаття будуть представляти область на Чемпіонаті України, який пройде в Ужгороді наприкінці квітня.


    Федерація боксу Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору