ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Організатор втечі Януковича став губернатором

    29 березня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Пан Дюмін впорався з поставленими завданнями «просто блискуче»

    Під керівництвом Олексія Дюміна була розроблена і проведена в ніч на 23 лютого 2014 року екстрена «евакуація» в РФ екс-президента України Януковича


    У Російській Федерації (РФ) у вівторок, 2 лютого, губернатором Тульської області призначений генерал-майор Олексій Дюмін, який керував операцією «евакуації» в Росію колишнього президента України Віктора Януковича, під час Революції Гідності 2014 року і очолював закритий підрозділ, що зіграв ключову роль в анексії Криму. Про це повідомило джерело близьке до російського Генштабу.
    «Тимчасово виконуючим обов'язки глави регіону до вересневих виборів президент призначив Олексія Дюміна, тільки місяць тому призначеного заступником міністра оборони і не звільненого з військової служби», – передає російське видання «КоммерсантЪ».

    Військова кар'єра пана Дюміна почалася з роботи в службі безпеки Володимира Путіна, він «зарекомендував себе людиною, якій можна довіряти завдання і бути впевненим в їх виконанні», забезпечував безпеку Володимира Путіна на публічних заходах «в перебуванні останнього і прем'єром, і президентом».

    У 2014 році пан Дюмін отримав звання генерал-майора і очолив Сили спеціальних операцій – закритий підрозділ, який відіграв одну з ключових ролей у анексії Криму Росією. Джерело видання зазначило, що пан Дюмін впорався з поставленими завданнями «просто блискуче».

    Зокрема, під його керівництвом була розроблена і проведена в ніч на 23 лютого 2014 року екстрена «евакуація» в РФ екс-президента України Януковича. При цьому кремлівське джерело повідомляє, що «спецслужби були готові евакуювати його повітряним, морським або сухопутним шляхом».

    Надалі пан Дюмін отримав підвищення по службі: став начальником Головного штабу і першим заступником головкому сухопутних військ РФ Олега Салюкова. За інформацією джерела, призначення генерала Дюміна на посаду заступника міністра відбулося за особистою вказівкою президента.

    Останнє підвищення – «2 лютого 2016 року пан Дюмін був призначений в.о. губернатора Тульської області РФ».

    Нагадаємо, Віктор Янукович втік з України під час масових акцій протесту на Майдані Незалежності в ніч з 22 на 23 лютого 2014 року через Севастополь. Верховна Рада позбавила його звання президента України. Екс-президент виїхав на територію Росії, де і зараз проживає.


    ДИВІТЬСЯ І ЧИТАЙТЕ про Таємний бункер Януковича (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости