ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Ужгородщині, п’яний чоловік спочатку обматюкав, а далі вдарив поліцейського...

    20 квітня 2024 субота
    71 переглядів
    Вдарив поліцейського в ділянку лівої брови, чим спричинив останньому струс мозку

    Днями, суддею Ужгородського міськрайонного суду розглянуто матеріали кримінального провадження, за яким мешканець району обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченим частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України

    [Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків]

    Як вбачається з матеріалів справи, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння громадянин В. висловлювався нецензурно, чим порушував громадський порядок. На законну вимогу патрульного інспектора міліції припинити вказані дії, чоловік відреагував критично – почав погрожувати звільненням правоохоронця з органів внутрішніх справ, та й зрештою, вдарив потерпілого-інспектора в ділянку лівої брови, чим спричинив останньому струс головного мозку.

    В ході судового розгляду свою вину обвинувачений не визнав, проте причетність до вчиненого злочину підтверджується висновком судово-медичної експертизи, показаннями свідків та потерпілого, протоколом пред’явлення особи для впізнання тощо. Тож, представник Феміди засудив мешканця Ужгородщини до трьох років позбавлення волі. Проте, суд вважає за недоцільне ізолювати обвинуваченого від суспільства, оскільки на утриманні у чоловіка троє неповнолітніх дітей, а тому призначив йому іспитовий строк терміном в один рік. Також, раніше обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту залишено без змін до набрання вироком законної сили, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Ви будете в шоці! Мати-садистка з дитиною підходять до банкомату - грошей нема, і вона в люті, по-звірячому, кидається на сина, б'є по голові, копає в живіт... (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору