ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як поліцейські кришують циганських продавців наркотиків (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    61 переглядів
    Деякі з наркоторговців хизуються тим, що їх "кришує" поліція

    Про це повідомляє кореспондент програми ICTV Дістало. Один з таксистів розповідає, що нерідко возив накроманів на точки продажу товару.


    Зокрема, уманчанин каже, що деякі з них хизуються тим, що їх "кришує" Черкаський відділ по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Місцеві мешканці запевняють, що знають про всі точки наркоторговців, але поліція робить вигляд, що їх там немає. - Всі розуміють, що все залежить від поліції. Якщо б вона справді захотіла - зробила б все (прикрила наркоторговців - Ред.) за два дні, - розповідає один з місцевих, який боїться розкривати своє ім'я, адже є сусідом одного з циганських наркобарнів.


    Уманчанин боїться, що з ним розберуться, якщо він буде говорити відкрито на камеру, а поліція знову на це закриє очі. Кажуть, що в Умані є аж три лабораторії, у яких виробляють продукт. Хоч одну з них і намагались прикрити, вилучивши звідти наркотиків на 200 тисяч гривень, але один з колишніх наркозалежних розповідає, що їх можуть відпустити за перевіреною схемою: - Їх повезуть у Черкаси, а там просто призначать домашній арешт і заставу. У департаменті поліції розповідають, що не можуть детально розповісти про ситуацію з наркоточками, адже іде досудове слідство. У той же час більше 60% молоді вживають наркотики.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ В Ужгороді на "Радванці" цигани вирощують марихуану для того, аби… пити з неї чай!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору