ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Школярі в Карпатах «відпочиватимуть» ще до 15 лютого!

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів
    В інфекційному відділенні Хустської ЦРЛ перебувають 29 хворих на грип.

    Йдеться зокрема і про Хустський район Закарпаття.

    Сьогодні пройшло засідання комісії ТЕБ та НС при Хустській РДА, під час якого було прийнято спільне рішення про те, аби навчально-виховний процес у школах до дошкільних закладах району призупинити ще до 15 лютого.
    Зокрема, як зазначила головний спеціаліст Хустського міськрайонного управління ГУ Держсанепідемслужби у Закарпатській області Мар’яна Ількова, наразі на Хустщині хоча й немає грипу, та захворюваність на ГРВІ на спад не йде. Навпаки, до закладів охорони здоров’я станом на 3 лютого звернулося 5680 осіб (місто й район), а протягом останнього тижня – 1189 осіб (49,7% – діти, віком до 17 років).
    - Якщо на минулому тижні показники складали 101,5%, то зараз уже 230,7%, – наголосила пані Мар’яна. – Епідемпоріг суттєво перевищено. Крім того, на лікуванні у інфекційному відділенні районної лікарні наразі перебувають 29 осіб, серед яких 14 мешканців району та 15 хустян (із них 13 – діти).
    Чи продовжать карантин для хустської малечі – вирішуватимуть під час комісії ТЕБ та НС при Хустській міській раді завтра.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору