ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П’яні молодики побили поліцейського просто у відділку

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Зловмисник ногою вдарив в обличчя одного з поліцейських

    Як з’ясувалося, молодики, одному з яких ще й вісімнадцяти немає, а інший щойно переступив поріг повноліття – постійні «герої» кримінальних подій. Незважаючи на зовсім юний вік, були неодноразово судимі.

    Співробітники групи швидкого реагування Тернопільського відділу поліції на гарячому затримали двох молодиків, які вчинили пограбування та нанесли тілесні ушкодження 29-річному тернополянину. Зловмисники, будучи у стані алкогольного сп’яніння, так розійшлися, що й у відділі поліції, куди їх доправили, почали розмахувати руками та погрожувати.
    Як розповів начальник Тернопільського відділу поліції Степан Савка, у неділю, третього лютого, до чергової частини надійшло повідомлення від незнайомого чоловіка про те, що неподалік бару «День і ніч» по вулиці Карпенка бійка. Група швидкого реагування за лічені хвилини прибула на місце конфлікту. За підозрою у вчиненні пограбування та нанесення тілесних ушкоджень співробітники поліції затримали двох тернополян.

    Того дня один зі зловмисників святкував свій день народження, тому в обідню пору разом з товаришем уже були напідпитку.

    Чим не вгодив зловмисникам випадковий перехожий – невідомо, проте свідки розповідають, що молодики самі спровокували конфлікт з потерпілим. Ударом в обличчя звалили жертву з ніг, один став лупцювати, а інший, вихопивши з кишені потерпілого гаманець та телефон, кинувся тікати. Та небайдужі тернополяни, що стали очевидцями конфлікту і повідомили про це правоохоронців, не дали грабіжникові втекти з місця злочину.

    У 29-річного потерпілого лікарі діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та перелом нижньої щелепи.

    Зловмисників доправили до відділу поліції. Але й там один з них зумів «відзначитися». Чинячи опір правоохоронцям, зловмисник ногою вдарив в обличчя одного з поліцейських, спричинивши останньому тілесні ушкодження.

    Кримінальні провадження розпочаті за чотирма статтями Кримінального кодексу: 122 (ч.1) – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, 186(ч.2) – грабіж, поєднаний з насильством, 342 – опір працівникові правоохоронного органу, 345- погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Одного з нападників затримано згідно статті 208 КПК. Проводиться досудове розслідування, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.
    Читайте також: Троє правоохоронців катували та насилували волинянина

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости