ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Сваляві розшукують пройдисвіток, які обікрали довірливих пенсіонерів

    18 квітня 2024 четвер
    28 переглядів
    Пропажу грошей пенсіонери помітили вже після того, як злодійки пішли з хати

    Дві пройдисвітки під приводом повернення боргу викрали від довірливих літніх свалявців скляну банку, в якій господарі зберігали 27000 гривень. Негідниць розшукує поліція.

    Нову схему крадіжки придумали дві невідомі пройдисвітки, жертвою яких стало літнє подружжя зі Сваляви.

    У неділю зранку в хату 87-річного пенсіонера з м.Свалява та його 84-річної дружини зайшли дві незнайомки. Одна з непроханих гостей заявила з порога, що вони прийшли… віддати борг. Старенькі стали запевняти, що вони ніяких грошей нікому не зичили.

    - Ви нам зичили 100 гривень, просто забули, - запевнила незнайомка. – Лише у нас є 500-гривнева купюра, тож дайте здачу…

    Таким чином злодійки хотіли вивідати, де жертва тримає гроші. А старенький, не підозрюючи біди, тут же приніс півлітрову банку, а якій тримав усі свої заощадження – 27000 гривень. Чесно відрахував «позичальницям» 400 гривень здачі. А тим раптом закортіло води попити... Доки господар відволікся на мить на кухню, напарниця злодійки потягнула банку з грошима…

    Пропажу грошей пенсіонери помітили вже після того, як злодійки пішли з хати. Повідомили про біду своєму сину, а той заявив у поліцію.

    Злодійок розшукують правоохоронці, вкотре застерігаючи краян: не впускайте у свій дім сторонніх, що б ті не пропонували. Про підозрілих осіб відразу повідомляйте на 102.
    Читайте також: На Свалявщині поліцейські протягом ночі піймали семеро п'яних водіїв та вантажівку з "лівим" лісом

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору