ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сексапільна телеведуча Альона Водонаєва позувала повністю оголеною у еротичній фотосесії для журналу "Максім" (ВІДЕО, ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    177 переглядів
    Альона Водонаєва у відвертій фотосесії популярного журналі MAXIM

    Епатажна телеведуча вирішила порадувати своїх численних шанувальників новими відвертими фотографіями. Колишня зірка скандально відомого проекту «Дом-2» Альона Водонаєва дала згоду на відверту фотосесію в популярному журналі MAXIM.

    Для чергової еротичної фотозйомки ведуча телешоу «Канікули в Мексиці» зважилася оголитися повністю, чим щиро порадоваласвоіх відданих шанувальників. У своєму Твіттері Олена розмістила фотографію обкладинки журналу і надписав: «Новий випуск журналу MAXIM зі мною на обкладинці вийшов у продаж! Усередині багато відвертих знімків і інтерв’ю! ». Варто відзначити, що молода мати, як і раніше знаходиться у відмінній формі, що вона в черговий раз довела.

    - Моя друга обкладинка для MAXIM. Еротичні зйомки - це дуже чуттєво, хвилююче і захопливо! Чекаю ваших коментів, звісно! Купуйте журнал і пишіть, як вам мої Канікули, - написала Альона Водонаєва в соціальній мережі.

    В інтерв'ю журналу MAXIM Альона розповіла, як їй нова роль ведучої реаліті-шоу «канікули в Мексиці», де він зайняла місце Жанни Фріске.

    - У «Домі» я була учасницею, коли мені було двадцять років. Я кайфувала, закохувалася, лаялась, відвойовувала територію і підривала всім мізки. «Канікули» - моя територія, де я виступаю в ролі ведучої і тепер допомагаю іншим закохуватися і кайфувати. Хоча більшою мірою мені доводиться гасити вибухи і допомагати вирішувати конфлікти. Де мені краще? Мені завжди і скрізь добре. У мене, як у кішки, дев'ять життів, і кожне моє життя прекрасне по-своєму, - говорить Водонаєва.



    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ Сексуальна українська подружка Джеймса Бонда Ольга Куриленко повністю роздяглася для чоловічого журналу "Maxim" (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости