ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Росіянин віз на "заробітки" в російські борделі п'ять українок (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    91 переглядів
    Росіянин намагався переправити в російські борделі п’ять українок

    У Харкові на пункті пропуску Гоптівка співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчими Слідчого управління ГУНП в Харківській області та співробітниками прикордонної служби України провели операцію по затриманню громадянина РФ, який намагався переправити в російські борделі п’ять українок.


    Про інцидент повідомляється на сайті Головного управління Нацполіції в Харківській області.


    Затримання 20-річного росіянина разом з його супутницями відбулося вчора в 13,00 дня. У ході розглядів по даній справі з’ясувалося, що за допомогою молодика жінки планували в Росії поправити своє важке матеріальне становище. Таким чином, ніякого особливо тиску він на них не чинив, практично всі українки (вік яких від 20 до 28 років) усвідомлювали, чим вони будуть займатися в Росії.


    Наразі із затриманим проводяться оперативно-слідчі заходи, в ході яких правоохоронці встановлюють спільників підозрюваного.


    «Громадянина Російської Федерації затримано в порядку статті 208 кримінально-процесуального кодексу України. Санкції цієї статті передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 12 років», – йдеться в повідомленні.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Жахливий бізнес на жіночому тілі... Бойовики на Донбасі викрадають і продають за кордон у сексуальне рабство молодих дівчат

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору