ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через, що у Ані Лорак підкошувалися ноги? (ВІДЕО, ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    64 переглядів
    "Стримай моє серце" - Ані Лорак

    Новий кліп Ані Лорак "Стримай моє серце" стрімко набирає популярність. За кілька днів відео переглянуло півмільйона осіб.


    Можна сказати одне - кліп, знятий Аланом Бадоєвим став дуже успішним. Відомий український кліпмейкер зміг розкрити всю ніжність, чуттєвість і пристрасність Ані Лорак.

    До речі, пісню для співачки написав Макс Барських.


    klyp_any.jpg

    Після запаморочливого успіху, Аллен вирішив розповісти трохи про те, як вони знімали одну з найбільш зворушливих сцен кліпу, коли Ані Лорак дарує квіти нареченій-суперниці:
    - Невеличка історія з майданчика: коли ми знімали фінальну сцену, о 5 годині ранку, Ані Лорак прийшла в уже підготовлену мізансцену з готовими акторами другого плану, вона відкрила двері і увійшла ...


    Ми фіксували все в одному дублі, рухомий камерою, важливо було не упустити її першу реакцію. Відігравши сцену з букетом Ані Лорак втекла з майданчика, це була імпровізація. Пізніше Ані сказала мені, що у неї підкошувалися ноги, коли вона несла букет нареченій, настільки сильно вона відчула ситуацію. Я вирішив залишити, то як вона тікає, та й взагалі цю сцену змонтував в основному спираючись на перший дубль. Мені дуже приємно, що наша історію припала Вам до душі!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Ані Лорак зганьбилася на увесь світ! (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору